EVENTS

Edénique Floral Design bloemist en stylist voor jullie evenement!

 

Datum en locatie zijn bekend, nu het perfecte concept met de mooiste styling creëren. Een essentieel onderdeel hierbij is de sfeer die u wilt uitstralen met uw evenement. Deze dient zowel aan te sluiten op de corporate identity van uw bedrijf als op de gelegenheid van uw evenement.

 

Geeft u een exclusief intiem diner, gaat u een nieuw product lanceren of heeft u een andere speciale gelegenheid, waarbij u net dat stukje extra sfeer zoekt, met oog voor detail, dan kan ik u hierbij wellicht helpen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Stuurt u mij gerust een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Edenique Floral Design Raisa Zwart

PHOTOSHOOT TROUWPLANNEN

Wat was dit een leuke dag! Samen met 5 fantastische meiden had Trouwplannen ons geïnterviewd voor hun nieuwe Trouwplannen Magazine. Ieder vertelde over haar eigen ervaringen met Destination Weddings, of te wel een te gekke bruiloft in het Buitenland.

 

Studio 13 in Amsterdam was het 1 groot kippenhok toen we uiteindelijk allemaal werden vastgelegd met de groepsfoto als hoogtepunt. 10 shots en 5 boomerangs verder was het gelukt!

 

Tussentijds nog allemaal individueel op de foto en het feest was compleet met Claire van Blond en Blauw films , Esther van Teleuktrouwen, Raisa Zwart (tevens fotograaf van al het moois die dag), Inge van Trouwen in Italië en Marianne van de Beautiful Bride Company. 

Edénique Floral Design - Studio Phylicia

LANCERING TROUWPLANNEN MAGAZINE

Het nieuwe Trouwplannen Jaarboek ligt weer in de winkels! Een magazine van 244 pagina’s dik, vól met inspiratie.

 

Om dit te vieren werd er op maandag 11 september een feestje georganiseerd met een groot deel van de mensen die meegewerkt hadden aan het magazine. Zoals Teleuktrouwen die zorgde voor de fantastische aankleding, de heerlijke taarten van Sweet Charlotte en wij maakten het af met bijpassende bloemen in kleurrijke Portugese manden.

 

Dit alles werd vast gelegd door Yaira van Studio Phylicia.

Edénique Floral Design - Raisa Zwart

EVENT DUSTY BLUE

Het eerste event van Dusty Blue en wij waren erbij! Dusty Blue is een Fine Art inspiratie blog van Elsa Schaddellee waarbij pure liefde het uitgangspunt is. Als jullie ook zo houden van lichte beelden en classy bruiloften dan zou ik hier zeker een kijkje nemen.

 

Het netwerkevenement was één groot succes met allemaal leveranciers uit de trouwbranche, fotografen, stylisten, bloemisten en ga zo maar door.

 

En natuurlijk was de styling en het totaalplaatje enorm belangrijk voor een event als dit. Enkele namen die hierbij niet mogen ontbreken zijn Feline Weddings, JES Music, LaLettre Kalligrafie, Sweet Charlotte, Limerence Styling, Velvet Green, Raisa Zwart Photography, Kleine Verhalen Videografie en The Beautiful Bride Company.

W Amsterdam

W AMSTERDAM HOTEL

Een feestelijk diner in het W Amsterdam hotel met een touch van Kerst!

 

In de moderne GreatRoom van het W Hotel hebben we een mix gemaakt tussen modern en klassiek. De strakke omgeving en een decoratie met een klassieke twist.

Edénique Floral Design

GOOGLE

Wat waren wij verrast toen wij opeens Londen Calling op onze telefoon zagen staan. Of wij tijd hadden om een groot event van Google Analytics in Amsterdam aan te kleden… uhh ja natuurlijk! Wel of geen tijd, we maken tijd!

 

Speciaal voor de VIP’s hadden ze Het wapen van Amsterdam laten aanmeren, met de vraag of wij deze boot een botanische touch konden geven. Uiteindelijk kwamen we aanrijden met een halve vrachtwagen vol groen! Grote groene hangende planten, mooi groot Monstera blad etc etc en als klapper 32 grote hangende Vanda Orchideeën, de botanische tuin om de hoek was er niets bij.

 

De klant happy, wij happy en het feest kon beginnen!

Maison van Den Boer

BEURS VAN BERLAGE IN AMSTERDAM

Een awardshow in hartje Amsterdam, daar kunnen wij wel wat mee. Het addertje, het is een Braziliaans gezelschap met een lichtelijke voorkeur voor rode Tulpen.

 

We kwamen er samen al vrij snel op uit dat het de bekende Nederlandse bloembedden van Tulpen gingen worden. Iedere tafel kreeg een bloemenzee van ongeveer 200 Tulpen in diverse rode tinten. Met in totaal bijna 1500 bloemen was onze missie geslaagd!