WELKOM

Als bloemist en stylist laat ik jullie met veel plezier kennis maken met Edénique Floral Design.

 

Met oog voor detail, gevoel voor kleur en passie voor mijn werk, verzorg ik graag de perfecte styling voor jullie bruiloft of evenement.

Neem een kijkje bij de real weddings, styled shoots of bij de events en laat jullie inspireren door al het moois wat wij te bieden hebben!

Vragen, op zoek naar meer informatie of graag een keer persoonlijk kennis maken? Neem contact op via het contactformulier!

 

Veel plezier,

Edénique

REAL WEDDINGS

Zijn jullie op zoek naar bijzondere bloemen met een eigentijdse uitstraling? En vinden jullie service en persoonlijke aandacht ook zo belangrijk?

STYLED SHOOTS

Ter extra inspiratie mogen deze styled shoots niet ontbreken. Van de Belgische Ardennen tot en met een oude kerk in Utrecht!

ABOUT EDENIQUE

Benieuwd waarom ik voor dit beroep heb gekozen? Ik vertel jullie graag meer over mijn passie voor bloemen en styling!

EDENIQUE RIBBON DESIGN

Sinds de start van Edénique Floral Design gebruikte ik bij ieder bruidsboeket eigen gemaakt lint. Door de soepele stoffen en de enorme variëteit in kleuren is het perfect aan te passen bij iedere stijl.

 

Door de vele vragen van bloemisten, fotografen en stylisten heb ik ervoor gekozen om dit lint te gaan verkopen via Etsy. Klik op view more en je kunt direct een bestelling plaatsen!

JOIN ME ON INSTAGRAM