Edénique

Tijdens mijn middelbare schooltijd kreeg ik de mogelijkheid om in een bloemenwinkel aan de slag te gaan en al snel wist ik dat dit mijn passie ging worden; werken met de mooiste bloemen en het verzorgen van de styling voor speciale gelegenheden.

Jaren later is het zo ver en is Edénique Floral Design geboren!

Mijn grootste uitdaging ligt bij het overtreffen van jullie verwachtingen. Dit kan zijn door net dat ene speciale styling item te vinden dat perfect past bij de stijl van jullie evenement of net die ene speciale kleurencombinatie te creëren bij het maken van het bruidsboeket.

Na het afronden van mijn vakopleiding heb ik heel wat ervaring mogen opdoen met het organiseren van grote en kleine evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Gedurende deze periode heb ik daardoor de mogelijkheid gekregen mijn eigen stijl te ontwikkelen, waarbij oog voor detail en gevoel voor kleur belangrijke kernpunten zijn. In combinatie met persoonlijke aandacht, professionaliteit, service, veel passie en liefde voor mijn werk creëer ik met veel plezier een passende aankleding voor jullie gelegenheid.

Een lach bij u en een glimlach bij mij, dat is wat telt!
Liefs, Edénique
EDENIQUE FLORAL DESIGN
”I must have flowers always and always” Claude Monet